Un prim semestru plin de evenimente: activități, module, seminarii și conferințe

Primul semestru al anului școlar 2020-2021 a fost unul de succes.

Mare-mare bucurie în septembrie să ne vedem live, după cele câteva luni de activități online din primăvară. Cele două grupe ale Școlii Românești au funcționat normal, copiii participând cu entuziasm la activități variate și atractive (povești, discuții, exerciții, cântece, pictură, dezvoltare emoțională, improvizație, jocuri și activități pe grupe etc.)

Pe lîngă acestea, trebuie să menționăm și câteva activități speciale:

  • Activitate specială de Ziua României, împreună cu colaboratorii noștri din Școala nr. 8, Brașov.
  • Cum învață Creierul împreună cu Olimpa Meșa, activitate hibrid.
  • Activitate practică la bucătărie.
  • Serbare de Crăciun, activitate hibrid transmisă live părinților.

Pe lîngă aceste actvitiăți, copiii au avut ocazia să participe la o serie de module oferite gratuit de colaboratorii noștri: Muzică (săptămânal), Istorie, Deserturi sănătoase și delicioase, Arhitectură. Abia așteptăm semestrul II pentru a le continua și a începe unele noi: Educație financiară, Debate și Lumea Filmului.

Părinții au fost și ei incluși în activități, pentru ei SRH organizând seriile Seminar de Dezvoltare Emoțioală și Conferințele Viitorul Educației, pe care dorim să le dezvoltăm și în semestrul al II-lea.

Abia așteptăm să vedem ce ne aduce și semestrul al II-lea, care se pe acum se anunță plin de provocări, căci primele activități vor avea loc online.

Vă dorim un an nou frumos, cu bucurie și sănătate, cu emoții sănătoase și o comunitate frumoasă alături!

POZE

Share this post