SEMINAR DE DEZVOLTARE EMOȚIONALĂ

Este un seminar special pentru părinții copiilor din SRH, dar deschis tuturor celor care sunt interesați de dezvoltarea emoțională, atât a lor cât și a copiilor.

Există multe mituri referitoare la Inteligența Emoțională. De când Goleman a scris celebra lui carte cu același titlu, Inteligența Emoțională a devenit un concept căruia toți îi înțelegem importanța, dar puțini cunoaștem exact la ce se referă. 

În fiecare joi între orele 19.00-21.00 avem parte de un seminar cu o tematică aleasă în funcție de cerințe și sugestii.

Vom înțelege care sunt elementele EQ, cum să ne gestionăm emoțiile proprii și ale copiilor noștri, vom afla despre unele tehnici de dezvoltare a EQ-ului, vom descoperi legătura dintre emoții, rațiune și trup și cum putem aplica ultimele descoperiri din neuroștiințe, NLP și psihologie pentru a găsi soluții practice la întâmplările din viața de zi cu zi.

Vom citi cărți, vom urmări filme, vom viziona videoclipuri ale oamenilor care studiază acest aspect, vom discuta între noi, vom exersa, vom distruge mituri, vom pune întrebări și vom căuta soluții.

Toate într-un mediu cald și sigur, promovând încrederea și contruind legături personale.

Suntem aici pentru că doar în (inter)acțiune dovedim cine suntem, doar in dialog (intern sau extern) descoperim ce gândim și doar împreună putem schimba lucrurile.

Începând din martie, când am pus bazele acestui curs, am avut ocazia să discutăm despre diferitele elemente ale Inteligenței emoționale, despre influența emoțiilor asupra corpului, despre micro-expresii, despre credințe limitative și iraționale, despre terapia rațional-emotivă și comportamentală, despre reziliență și stiluri de atașament, despre acceptare și stimă de sine.

Fii alături de noi la următoarele întâlniri pentru a afla mai multe despre noi, despre emoțiile noastre și despre cum comunicăm mai eficient cu cei de lângă noi

TEDEX