Testimoniale

"La Școala Românească din Haga, nu numai că ne-am simțit ca acasă de la primele întâlniri, dar ne-am făcut în scurt timp și mulți prieteni. Pe lângă atmosfera relaxată în care se exersează limba română ne place varietatea subiectelor abordate la lecții și faptul că sunt oferite cursuri extra în care copiii pot învăța de la experți din diferite domenii.    Chiar și adulții au ceva de învățat în cadrul școlii prin sesiuni interesante pe teme de dezvoltare personală!"
Mihai, tătic de fetiță din Grupa Mare
„Fetiței mele îi place foarte mult la Școala Românească din Haga pentru că are oportunitatea să cunoască alți copii români și să experimenteze diverse activități. De când merge la școală a început să vorbească romînește și să interacționeze mai bine cu copiii. Este o comunitate minunată! Ca și părinte, mie îmi plac foarte mult oamenii pe care i-am întâlnit datorită acestei comunități și numeroasele seminarii de dezvoltare personală și emoțională. Mulțumim pentru toate eforturile Școlii Românești din Haga și haideți să creștem împreună!”
Cristi, tătic de fetiță de la Grupa Buburuzelor

„Pentru copiii mei, Școala Românească este un mod atractiv de a învăța limba română, unul diferit de cel clasic pe care îl urmează deja zilnic la școală. Colaborarea cu Școala Românescă a deschis noi viziuni asupra limbii și culturii românești, atât pentru noi ca părinți cât și pentru copii. Suntem încântați să facem parte din aceasta echipă.” 

Mămică de fetițe de la Grupa Preadolescenți
Ce spun copiii despre SRH: