Bibliotecă

Ne bucurăm să vă anunțăm că dispunem de peste 200 de titluri în limba română, de la povești și romane pentru copii, la istorie și artă, până la cărți de parenting, psihologie și dezvoltare personală.

Sperăm să ne împretenim cât mai mult cu cărțile, personajele și poveștile care stau acum frumos așezate, într-unul din dulapurile Școlii Românești din Haga.

Pentru că anul este 2023 și pentru că tehnologia este prietena noastră, puteți vedea ce cărți sunt disponibile accesand site-ul bibliotecahaga.librarika.com

Intrați în Catalog și veți vedea lista de cărți pe care o oferă biblioteca noastră. Pentru a vizualiza catalogul nu aveti nevoie de nici un cont special.

Meniu principal
Catalog
Aici puteți căuta sau filtra cărțile dupa titlu, autori sau categorie. Mare parte din cărți au și poza copertei, pentru a vă ajuta în alerege.
Reguli pentru folosirea bibliotecii
  • Timpul maxim pentru împrumut: 3 săptămâni
  • Numărul maxim de cărți: 3

Dacă doriți să vă creați cont pe Librarika (aplicatia care ne gazduieste biblioteca), veți avea următoarele avantaje: 

  • Puteti rezerva de acasă cărțile dorite, astfel încât ele să vă aștepte deja pe holul școlii;
  • Puteți vedea câte zile mai aveți până la termenul de returnare;
  • Aveți posibilități mai avansate de căutare, selectare și revizuire a ceea ce ați citit, ajutându-ne astfel și pe noi cu sugestii, precum și pe ceilalti cititori;
  • Puteți downloada aplicația pe telefonul mobil/ tableta.

Mai jos aveți pașii necesari pentru a vă crea un cont.

Dacă nu doriți să vă creați cont pe Librarika dar doriți să împrumutați cărți, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail a școlii numele, adresa dumneavoastră de e-mail și telefonul și vă vom înregistra noi în sistemul Librarika.

Datele de contact sunt necesare pentru situațiile în care avem nevoie să vă contactăm în caz de întârzieri cu returnarea cărților împrumutate.

Creare cont Librarika

Intrați pe librarika.com și apăsați pe meniul Sign up: 

După ce urmați pașii clasici pentru crearea unui cont, veți putea cere să deveniți membru al bibliotecii noastre, accesând meniul My Libraries din colțul dreapta sus al ecranului, urmat de Request Member Access.
Introduceți adresa școlii, ca în imaginea de mai jos.

Cererea de acces va fi trimisă către administratorii bibliotecii, iar noi o vom aproba cât de curând. În caz de probleme cu crearea contului, abordați-ne sâmbătă la școală și va vom ajuta pe loc.

Lectură plăcută!