Încă un an împreună!

Uite așa mai trece un an minunat, plin de încercări și reușite, petrecut împreună la Școala de la Haga.

Suntem tare bucuroși că putem avea această serbare cu toții, împreună, și mai ales LIVE!

Dorim să vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat în viața acestei comunități și tuturor copiilor care au participat alături de noi la activitățile online și la modulele puse la dispoziție de școala noastră.

Am bifat anul acesta încă 35 de întâlniri, atât live cât și online, 10 module opționale GRATUITE, peste 50 de cărți împrumutate din bibliotecă (și, sperăm noi, citite), 5 colabărări cu școli din România, 40 de copii înscriși, 4 profesoare și un director 😊

Copiii au putut participa gratuit la module de Muzică, Arhitectură, Cum învață creierul, Deserturi sănătoase, Introducere în lumea filmului, Scratch, Istorie și Educație financiară pentru copii.

În plus, în cadrul activităților curente am reușit să atingem nu doar elemente de limbă și limbaj, ci și jocuri de dezvoltare personală, pictură și muzică, teatru și improvizație, jocuri de creativitate și de dezvoltare a gândirii critice.

Mulțumim mult profesoarelor pentru implicare, entuziasm, creativitate și permanenta dăruire față de copii.

Nu am uitat nici de părinți, iar pentru ei am continuat și anul acesta seria seminariilor online, îmbogățindu-le. Astfel, pe lângă seminarul de dezvoltare emoțională am susținut și conferințe de Viitorul Educației și întâlniri de debate TedX. Mulțumim tuturor celor care ți-au luat din timpul lor pentru ca aceste evenimente să aibă loc și să fie atrăgătoare și interesante.

Mulțumim mult tuturor părinților, în special celor care s-au implicat în activitățile opționale și celor care au făcut ca activitățile curente să se desfășoare mai ușor. Ne bucurăm că avem în jurul nostru oameni minunați și implicați în această comunitate!

Ce ne dorim aici este să creștem împreună ca și comunitate. Școala românească nu înseamnă doar ore de limba română, înseamnă și prieteni, înseamnă plăcinte, cozonaci și ouă roșii, înseamnă ieșiri la plajă și la picnic cu mici, muștar și pâine de casă. Înseamnă să ne ajutăm când avem nevoie de ceva, să ne susține, să știm unii de alții.

Școala românească e o bucățică de România, și o bucățică din sufletul nostru.

Vă mulțumim și sperăm să vă avem alături de noi și anul școlar următor!

Share this post